NOVI KVASAC U PONUDI!
Polovinom godine, naš dosadašnji partner i proizvođač kvasca, Alltech fermin iznajmio je prodajne kapacitete i prodao brend kvasca ALlTECH svojoj konkurenciji, tvrtci Lesaffre. TIM ZIP je stoga morao donijeti ključnu poslovnu odluku, o nastavku suradnje s novim vlasnikom i proizvođačem marke Altech ili odabirom novog kvasca i drugog proizvođača.
U tom cilju razmatrali smo više varijanti i testirali kvasce više proizvođača iz Europe i prema informacijama sa našeg tržišta i rezultatima testiranja u niz hrvatskih pekara, odlučili smo da nastavak prodaje kvasca organiziramo u suradnji sa poznatom tvrtkom UNIFERM, iz Njemačke.
Tvrtka UNIFERM jedan je od lidera u proizvodnji kvasca u Europi, sa 250-godišnjom tradicijom proizvodnje. Tvornica u Wernu najveća je i najsuvremenija tvornica kvasca u Europi, sa izuzetno visoko postavljenim higijenskim i mikrobiološkim standardima, što kvascima tvrtke UNIFERM daju visoku kvalitetu i dugačku aktivnost.
Za naše tržište odabrali smo kvasac pod nazivom INTERFERM, koji ispunjava sve kriterije visoke kvalitete na koju smo vas navikli, a pri tome ima dužu aktivnost, čak 42 dana.
Prva javna prezentacija kvasca će se održati na nadolazećem 15. Kućnom sajmu TIM ZIP-a, uključujući i „živu“ proizvodnju s novim brendom.

Obavještavamo vas da počevši od 01.10.2012.godine prestajemo sa isporukom kvasca Alltech i započinjemo s isporukom INTERFERM kvasca
Cijena kvasca i uvjeti prodaje ostaju isti kao i prije.

O svim detaljima ćete biti obaviješteni od strane prodajnog osoblja TIM ZIP-a, koje Vam stoji na raspolaganju i u slučaju dodatnih pitanja.
Uvjereni smo kako će isporuke i kvalitetom i rokovima teći na uhodan i dobar način kao i dosada, te da ćemo održati našu zavidnu razinu poslovanja na obostrano zadovoljstvo.