Naslovna
O nama
TIM ZIP danas
Povijest tvrtke
Referentna lista
Pekarstvo i slastičarstvo
Konditorstvo
Oprema
Proizvodne linije
Pekarstvo i slastičarstvo
Proizvodnja kruha
Proizvodnja ciabatta, baguetta, pizze
Proizvodnja toasta i kruhova iz kalupa
Proizvodnja peciva
Proizvodnja lisnatog tijesta
Proizvodnja proizvoda iz lisnatog tijesta
Proizvodnja croissanta
Proizvodnja kora i bureka
Proizvodnja somuna
Proizvodnja krafni
Proizvodnja mrvica
Oprema za proizvodnju kolača
Konditorstvo
Linije za ravne i šuplje vafle
Linije za rolere
Linije za lijevanje korneta
Linije za slatko-motane kornete
Linije za proizvodnju tvrdih keksa i krekera
Ekstruder V60
Aerator
Skladištenje, priprema i doziranje sirovina
Skladištenje i doziranje sipkih sirovina
Priprema i doziranje tekućih komponenti
Priprema i doziranje vode i leda
Zamjes tijesta
Način zamjesa
Transport tijesta
Fermentiranje tjestanih komada
Fiksne fermentacijske komore i retarderi
Spiralne fermentacijske komore
Pečenje proizvoda
Konvekcijske peći
Roto peći
Termouljne peći sa statičnim kolicima
Etažne peći
Tunelske peći
Spiralne peći
Principi prijenosa energije u pećima
Električne peći
Ciklotermičke peći
Parne peći
Termouljne peći
Povrat energije
Hlađenje pečenih proizvoda
Spirala
Vakumske komore
Smrzavanje i čuvanje smrznutih proizvoda
Šok komore
Spiralni šokeri
Hladne komore
Rezanje i pakiranje kruha
Obrtničke rezalice
Industrijske rezalice
Pakiranje
Jednostavno pakiranje
Strojevi za horizontalno pakiranje
Strojevi za vertikalno pakiranje
Pakiranje termoformiranjem posude
Roboti za slaganje proizvoda
Raspodjela proizvoda
Pribor
Oprema za čišćenje i pranje
Šaržne perilice
Tunelske perilice
Čistači limova
Uređenje i oprema prodajnih prostora
Uređenje
Oprema
Projekti
Sirovine
Arome
Voćne arome
Arome za slatka dizana tijesta
Ostale arome
Čokolade
Čokolada
Zamjena za čokoladu
Bijela čokolada
Fondovi i želei
Želei
Fondovi
Margarini i ulja
Margarini
Palmina masnoća
Biljno ulje
Ulja za premazivanje limova i podmazivanje strojeva
Sredstvo za premazivanje limova
Sredstvo za podmazivanje strojeva
Mlijeko i mliječni proizvodi
Mlijeko
Sirutka
Nadjevi
Nadjevi od orašastih plodova
Voćni nadjevi
Pikantni nadjevi
Dehidrirano povrće
Kakao nadjevi
Kakao-krem proizvodi
Ostali nadjevi
Papiri za pečenje
Papiri za pečenje
Papiri za muffine
Pekarski kvasac
Svježi pekarski kvasac
Poboljšivači na bazi emulgatora
Poboljšivači za kruh i peciva
Poboljšivači za ražene vrste kruha i peciva
Poboljšivači za vučeno tijesto
Poboljšivači sa suhim kiselim tijestom
Ostalo
Poboljšivači na bazi enzima (clean label)
Poboljšivači za kruh i pecivo
Poboljšivači za slatka tijesta
Posipi
Slani posip
Posip od sjemenki
Slatki posip
Škrob
Dekorativni šećer
Punila, file i marmelade
Bobičasto voće
Ostalo voće
Voćna punila
Pikantna punila
Ostala punila
Smjese i koncentrati za slatka dizana tijesta
Smjese i koncentrati za krafne i slatko dizano tijesto
Smjese i koncentrati za kroasane i kvasne lisnate proizvode
Ostale smjese
Smjese i koncentrati za specijalne vrste kruha i peciva
Koncentrati za kruh i pecivo s mješavinom sjemenki
Pastozni koncentrati
Smjese i koncentrati za kukuruzne vrste kruha i peciva
Smjese i koncentrati za ražene vrste kruha i peciva
Koncentrati za meka tijesta (baguette, ciabatte, peke)
Ostali koncentrati
Smjese za izradu biskvita, kolača i keksa
Smjese za proizvodnju kolača i sočnih biskvita
Smjese za kolače i rolade
Dobavljači
Novosti
Video
Mreža
Biblioteka
Download
Cjenik
Kontakt
Search
Menu
Šok komore
Statične šok komore
Radna temperatura oko -38 °C
Trajanje procesa 30-60 min
Izvedba za 1-6 kolica za roto peći
Izvedba standardnog i tunelskog tipa
Programiranje, temperaturna krivulja
Scroll to top