Svaki sendvič – nova priča!

U užurbanom načinu života velik izazov predstavlja sastavljanje kvalitetnog, praktičnog i zdravog obroka bilo da je riječ o doručku ili o obroku na pauzi.

Sve te naše želje stanu u jedan – sendvič!

Danas svaki sendvič može biti puno više od brzog i jednostavnog zalogaja.

Izbor sastojaka je velik, a domišljatim biranjem i pametnim kombiniranjem sendvič uistinu može biti zdravija verzija toplog ili hladnog, ljutog ili slanog obroka.

Vrijedni tehnolozi tvrtke TIM ZIP pozabavili su se ovom tematikom ne bi li gastro ponuda pekarskih prodavaonica mamila turiste tijekom ljetnih, a ciljanoj domaćoj publici oplemenili i one jesenske i zimske mjesece novim okusima i užitcima.

Rezultat su delicije vrijedna pažnje!

U razvoju ovih ideja korištene su raznovrsne nutritivno bogate namirnice koje u potpunosti upotpunjuju nutrinu pekarskih proizvoda razvijenih s posebnom pažnjom, koristeći visokokvalitetne sirovine iz ponude tvrtke.

Neke od spomenutih su Baguette 10, Bakina mješavina, Bundevina pasta, Cereal top, Krumpirov koncentrat, Integral corn, Koncentrat za croissante, Madrepan i Zlatne klice, a na koji način i u kojem omjeru ih valja koristiti u proizvodnji pekarskih delicija, rado će otkriti tehnološka služba i prodajni sektor tvrtke.

Budući da brzi stil života diktira i prehrambene navike, skok do prve pekarnice čini se kao najjednostavnije rješenje.

Omogućimo potrošačima da uživaju, bez grižnje savjesti, u novim, ukusnim i nutritivno bogatim sendvičima svaki dan!

Učinite i vi doručak i pauzu gastro ritualom i obratite se s povjerenjem prodajnom osoblju Sektora sirovina!