Bildanje tima na valovima Jadrana

Umjesto da razbijaju glavu kako pomiriti različite ukuse i želje, djelatnici tvrtke TIM  ZIP preskočili su odabir sportskih nadmetanja, odmaknuli se od svakodnevnice, sjedinili doživljaj mora i Mediterana kroz ekskluzivnost plovidbe brodom uz bogatu gastronomiju i enologiju. Kako je glazba soundtrack naših života,  DJ Matthew Bee i saksofonist Boris Plazibat potrudili su se dodatno začiniti ovaj team building.

Sigurna luka u koju se ekipa svaku večer vraćala bio je hotel Jakov u resortu Amadria park.

Šibenik, grad četiri tvrđava, nadaleko poznat kao Krešimirov grad, prva je temperamentna, sredozemna ljepotica odabrana za srednjodalmatinsku pustolovinu. Vrijedilo je prošetati uskim gradskim ulicama od kojih svaka priča svoju priču o povijesti, tradiciji, umjetnosti i kulturi.

Budući da nas hrana povezuje, opušta i čini zadovoljnima, u večernjim satima dobro raspoložena ekipa prepustila se okusima tradicionalnih specijaliteta restorana Barun, a za dobar muzički štimung pobrinula se klapa Canzona.

Često je moto team-a „Svi na jednom brodu“. Ovoga puta ekipa se nije „držala za jedno uže“, ali je zajedno uživala u plovidbi, moru, vjetru, suncu pa čak i kiši, na slavnom junaku Normandije, brodu POLARIS.

Točno u podne brod je pristao na otok koji se još i danas zavlači u sanjarenja modernih nomada, dinamičan i jedinstven, s prisutnim hedonizmom još od vremena raskošnih rimskih vila i renesansnih ljetnikovaca. 32 stepenice vodile su do vrata Hvarskog pučkog kazališta, a dio ekipe „otrčao“ je brojnim stubama do Tvrđave Fortice i ovjekovječio jedinstveni panoramski pogled na grad i Paklene otoke.

Šećer na kraju dana bila je renesansna oaza Villa Kaliopa – vrt palmi i Garibaldijevih muza na otoku Visu.

Posljednjeg dana druženja ekipa je brodom Dida Frane zaplovila Kanalom sv. Ante, uz iskrcavanje na Tvrđavu sv. Nikole, ponosnog morskog čuvara Šibenika i UNESCO-vog bisera. Prikupljanje i degustacija dagnji iz lokalnog uzgajališta dodatno je začinila krstarenje šibenskim arhipelagom.

Već pomalo umornom društvu, restoran Arka u Skradinu pružio je zadnju luku, okrijepu i gastronomski užitak – skradinski rižot.

Ma kako dobro bile posložene, teško je riječima dočarati pravi doživljaj ovog team buildinga.
Najbolji do sada, kažu… ali uz ovakvu ekipu i ovakav timski duh samo nebo je granica!