Treće izlaganje na sajmu Gulfood Manufacturing u Dubaiju

Tvrtka TIM ZIP nastupila je treći put na sajmu GULFOOD MANUFACTURING u Dubaiju, održanom od 29. do 31.10.2019. godine. Sajam koji se tradicionalno održava u Dubai World Trade Centru još je jednom potvrdio važnu ulogu jednog od najvećih svjetskih sajmova opreme i sirovina za prehrambenu industriju.

Na impozantnih 80 000 četvornih metara, koje je obišlo 36 000 posjetitelja, svoju je ponudu predstavilo 1600 izlagača, sve vodeći međunarodni proizvođači i dobavljači opreme za proizvodnju i pakiranje te sirovina za prehrambenu industriju iz 60 zemalja.

Izlagačkom sastavu i ovoga se puta ponosno pridružila tvrtka TIM ZIP nastupivši u hali Z1 na moderno uređenom štandu B67 čiji je atraktivni dizajn privukao velik broj posjetitelja. Osim uređenjem štanda, predstavnici tvrtke impresionirali su posjetitelje i dnevnom ponudom svježe pečenih pekarskih proizvoda. Kukuruzni kruh, kakao i pikantni croissanti, heljdine školjkice sa sirom, krafne, ciabatte s maslinama, pizza peciva i goeslemi sa sirom i špinatom osvajali su nepca kušača i bili jedan od glavnih razloga njihova povratka na štand.

Susret s potencijalnim investitorima s ovoga područja omogućio je rukovoditeljima tvrtke TIM ZIP još jednu vrijednu priliku za predstavljanje sveobuhvatne ponude, širokog znanja i neprocjenjivog iskustva u struci te nanovo potvrdio da kvalitetno poslovanje i suradnja uistinu ne poznaju granice.

Na tragu pozitivnih iskustava i velikog interesa iskazanog od strane 150 posjetitelja iz stotinjak tvrtki, Uprava TIM ZIP-a već je započela s pripremama za izlaganje na idućem Sajmu koji će se održati od 3. do 5.11.2020. godine.