Drugi nastup na sajmu GULFOOD MANUFACTURING u Dubaiju

Tvrtka TIM ZIP drugi je put kao izlagač nastupila na sajmu GULFOOD MANUFACTURING u Dubaiju, jednom od najvećih i najsadržajnijih svjetskih sajmova opreme i sirovina za prehrambenu industriju, održanom od 6. do 8. studenog 2018. godine u Dubai World Trade Centru. I ove je godine, u vodećem i najmnogoljudnijem emiratu Ujedinjenih Arapskih Emirata, gradu spektakularne arhitekture, najvećih trgovačkih centara na području Azije i izuzetne čistoće i reda, trodnevni sajam potvrdio svoju popularnost i suvremenost kao najveći i najpotpuniji sajam za proizvodnju i preradu hrane u regijama Bliskog istoka, Afrike i jugoistočne Azije.

Na ukupno 80 000 četvornih metara prostora svoju je ponudu predstavilo 1600 sudionika, vodećih međunarodnih proizvođača i dobavljača opreme i sirovina za prehrambenu industriju iz 59 zemalja, a događanje je obišlo više od 36 000 posjetitelja. Tvrtka TIM ZIP svoj je atraktivni nastup u hali Z2 na štandu B43 upotpunila svakodnevnim pečenjem pomno odabranih slatkih i slanih pekarskih proizvoda čija je kvaliteta izrazito pozitivno ocijenjena od strane interesenata. Ideje, atraktivnost, miris i okus proizvoda potakle su brojne posjetitelje da čak nekoliko puta ponove ovaj nesvakidašnji  gastronomski doživljaj.

Ovogodišnji susret s potencijalnim investitorima područja otvorio je tvrtki TIM ZIP vrata prema brojnim novim izazovima i projektima te stvorio uvjete za postizanje još značajnijih rezultata i uspjeha.